MENÜ

Çete hayal kırıklığı

Büyük umutlarla ve önemli maliyetlerle transfer edilen Quaresma, Simao ile Fernandes bekleneni veremiyor, Almeida ise sakatlıkla boğuşuyor

Çete hayal kırıklığı

İsimleri gündeme geldiğinde, “Transferi imkansız” yorumları yapılan Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes ile Hugo Almeida’nın Beşiktaş formasını giymesi olay yaratmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısında ‘Q7 ve çetesi’ yakıştırması yapılan dört Portekizli’nin Siyah-Beyazlılar’ı hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da uçuracağı düşünülüyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Şampiyonluk bir yana, Kara Kartallar Avrupa Ligi biletini bile zor kaptı. Bu sezon başında Portekizliler’den patlama beklentisi içerisinde olanlar da maçlar başlayınca hayal kırıklığına uğradı.

Haberin Devamı

Sadece Hugo Almeida

Simao eski günleri mumla ararken, Ricardo Quaresma takım oyunundan çok bireysel futboluyla artık sabırları zorlamaya başladı. Manuel Fernandes saha dışındaki tavırlarıyla takım arkadaşları arasında tepki toplarken, sadece Hugo Almeida başarılıydı. Ancak golcü futbolcu da sakatlığıyla formasından uzak kaldı ve düşüş kaçınılmaz oldu.

YORUM YAZ