MENÜ

Bolu zirveye kuruldu: 0-1

Bank Asya 1.Lig'de haftanın karşılaşması nefesleri kesti... Yarenler, 19 maçtır sahasında yenilgi yüzü görmeyen Göztepe'yi, İzmir'de Ferhat Kiraz'ın golüyle devirdi. Bu zaferle Bolu yeniden zirveye yerleşti.

Bolu zirveye kuruldu: 0-1

Zirve yarışını doğrudan ilgilendiren karşılaşmada Boluspor tek golle zafere uzandı, önceki gün Kayseri Erciyesspor’a kaptırdığı liderlik koltuğunu geri aldı. Maça iki takım da hızlı başladı. 11’de Grobler’ir şutu üstten auta gitti. 13’te Onur’un ortasında Ferhat Kiraz gelişine çok güzel vurdu: 0-1. Golün ardından Göztepe, Korhan ve Aydın’la kaleyi yokladı, ancak sonuca gidemedi. İkinci yarıda Boluspor savunmaya çekilirken, Göz Göz rakibini açmakta zorluk çekti. Yarenler ise kontrataklarla tehlike yarattı.

Haberin Devamı

Gençer kırmızı gördü

61’de defanstan gelen uzun pasla ceza sahasına giren Veysel’in şutunda Akın gole engel oldu. 73’te Gençer, Uğur’a sert girince ikinci sarıdan kırmızıyla atıldı. 86’da Şamil’in vuruşunda Atacan topu köşeden kornere çeldi. Kalan bölümlerde gol sesi çıkmayınca Göztepe 19 maçlık aradan sonra sahasında yenilgiyle tanıştı, lider Boluspor ise puanını 14 yaptı.

Hocalar ne dedi?

Özcan Kızıltan: “Oynadığımz futbolla, aldığımız sonuç bağdaşmıyor. İlk yarıda golü yedikten sonra üst üste tehlikeler yarattık. İkinci yarıda sahanın tek hakimiydik, fakat bir türlü sonuca gidemedik. Yine de çekişmeli bir 90 dakika oldu. Fakat maçın hakkı bu değildi. Yenilgiyi unutup, kısa zamanda toparlanmak zorundayız. Çünkü 5 günde 2 maç daha oynayacağız”

Haberin Devamı

Cihat Arslan: “Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimizin 19 maçlık bir serisi vardı, buna son verdik. Daha da güzel olan yanı liderliğimizi sürdürdük. Takımın özgüveni iyice artıyor. Futbolcular giderek birbirlerini sahada daha iyi anlıyor. Her anlamda, bizim için 3 puandan daha önemli bir maçtı. Öğrencilerimi tebrik ediyorum”

YORUM YAZ