MENÜ

Demirören'den 10 milyon TL daha

Demirören, 10 milyon TL vererek, futbolcuların birikmiş alacaklarının önemli bir bölümünün ödenmesini sağladı.

Demirören'den 10 milyon TL daha

Geçtigimiz 25 Eylül’de yapılan divan kurulu toplantısında, kulüpten 85 milyon TL alacaklı olduğu açıklanan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, bir kez daha elini cebine attı... Demirören, 10 milyon TL vererek, futbolcuların birikmiş alacaklarının önemli bir bölümünün ödenmesini sağladı ve nakit problemi yaşayan kulübün rahat bir nefes almasını sağladı.

Siyah beyazlı futbolcuların uzun süredir beklediği para müjdesi dünkü antrenman sonrası geldi... Teknik direktör Carlos Carvalhal ile futbol komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre ile bir toplantı yapan kulüp başkanı Yıldırım Demirören, oyuncuların alacaklarına mahsuben kulübe 10 milyon TL verdiğini ve bu paranın da futbolcuların hesaplarına yattığını söyledi. Bu gelişme takım kaptanları İbrahim Toraman ve Guti aracılığıyla tüm futbolculara da bildirildi.

Futbolcuların kafaları rahat olmalı
Başkan Yıldırım Demirören, toplantıda yaptığı konuşmada, Beşiktaş’ın başarıya ulaşabilmesi için elinden gelen her türlü fedakarlığı yaptığını ifade ederek, “Haftalar ilerledikçe maçların önemi daha da artıyor. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da birbirinden zorlu maçlar oynuyoruz. Böyle kritik bir dönemde futbolcularımızın kafalarının her yönden rahat olması gerekiyor. Ben de bunu sağlamak için kulübe 10 milyon TL verdim ve futbolculara dağıtılması talimatını verdim” diye konuştu.

Guti 51 gün sonra kadroya alındı
Öte yandan, bu sezon son olarak 25 Ağustos’ta UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Alania Vladikavkaz maçında forma şansı bulan, daha sonrasında sakatlıklar ve teknik direktör Carlos Carvalhal’ın tercihiyle oynatılmayan Guti, 51 gün aradan sonra kadroya alındı. Carvalhal, bugün yapılacak Kayserispor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna, İspanyol yıldızı da dahil etti. Siyah beyazlılarda, yabancı kontenjanına takılan Sivok, Hilbert ve sakatlığı düzelmesine rağmen antrenman eksiği bulunan Almeida ise ilk 18’e giremedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ