MENÜ

TFF'ye tiyatrolu istifa çağrısı

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı üyesi bir grup, Bursaspor'dan Milli Takım'a oyuncu alınmadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) tiyatral bir gösteriyle protesto etti.

TFF'ye tiyatrolu istifa çağrısı

Atatürk Stadyumu önünde toplanan 10 kişilik grup, beraberinde getirdikleri ve üzerinde "3 İstanbul Kulübünün Konu Mankenleri ve Türk Futbol Takımları" yazılı cansız mankenlerle tiyatral protesto yaptı.

Haberin Devamı

Önünde "UEFA yetkilisi" yazısı bulunan bir partili, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı hedef alan sözler sarfetti.

Partili, "Adı Aydın, kendini aydınlatamamış, Türk futbolunu karartmış. Şikeler içerisinde, karanlıklar içerisinde, Futbol Federasyonunun yüz karası. Sizi federasyonlardan, turnuvalardan men ediyorum. Ne haliniz varsa görün" diyerek, elinde bulunan şemsiyeyi, önünde "İstanbul takımı" yazan kişiye fırlattı.

Tiyatral protestonun ardından partinin Yıldırım İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Şah Sevinç, TFF’nin birkaç İstanbul kulübünün ikna odalarının etkisi altında kaldığını öne sürerek şunları söyledi:

"Ligleri erteleme cesareti gösteremeyen bu aciz federasyonun yapması gereken tek bir şey var, o da Guus Hiddink’in ve Türkiye ligindeki takımların hem renklerine hem de futbolcularına ambargo uygulayan Oğuz Çetin’in acilen istifa etmesidir. O Oğuz Çetin ki Bursaspor’un son haftaların formda oyuncuları Ozan İpek ve Serdar Aziz’i adeta görmezden gelmiştir. TFF yönetimi istifa etmelidir. Türk Futbolu ancak böyle şikeden şaibeden aydınlanabilir."

AA

YORUM YAZ