MENÜ

Terim'den Baros sürprizi

Bursaspor maçı kadrosunu şekillendirmeye başlayan Fatih Terim, forvette değişikliğe gitmeyi planlıyor. İmparator, Elmander'i yedeğe çekerek, Milan Baros'u ilk 11'de başlatacak.

Terim'den Baros sürprizi

Galatasaray’da tüm gözler, yarınki zorlu Bursaspor sınavına çevrildi. Fatih Terim, yardımcılarıyla birlikte ilk 11’i şekillendirmeye başladı. Tecrübeli çalıştırıcının, Sabri’yi yeniden orta sahaya çekerek, Eboue’yi sağ bekte görevlendirmesi bekleniyor. Savunmanın göbeğinde ise Ujfalusi’nin yanında, son haftaların formda ismi Gökhan Zan’ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. İmparator, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarında ilk 11’de sahaya sürdüğü Engin Baytar’ı kulübeye çekerek orta sahanın ortasını Selçuk-Melo-Sabri üçlüsünden oluşturacak. Fatih Terim’in tek forvet olarak Johan Elmander’i oynatması bekleniyordu ancak Milan Baros ismi ağırlık kazanmış durumda. Tecrübeli çalıştırıcının bu konuda bir sürpriz yaparak, Çek golcüye şans vermeyi planladığı öğrenildi. Son dönemde sürekli takımdan ayrılacağı konuşulan oyuncusunu yeniden kazanmak isteyen Fatih Terim’in, Baros’la özel bir toplantı yapacağı öğrenildi. Terim öğrencisinden, basında hakkında çıkan olumsuz haberlere aldırmayarak elinden geleni yapmasını isteyecek.

Haberin Devamı

Ceza sahasında dokunulmuyor!

Milan Baros, hem Galatasaray’da hem de milli forma altında sergilediği istikrarsız performans nedeniyle eleştirildi. Ancak Çek Cumhuriyeti’nin Litvanya deplasmanında aldığı 4-1’lik galibiyetin mimarlarından biri olmayı başardı. Baros, henüz 30. saniyede takımına penaltı kazandırdı. Tecrübeli forvet, daha önce de Galatasaray’da Karabükspor ve Ankaragücü maçlarında penaltı yaptırmıştı.

YORUM YAZ