MENÜ

Medical Park'tan 23 milyon euro

Galatasaray'la Medical Park arasında 3 yıllık yeni bir anlaşması imzalandı. Buna göre basketbol şubesine 20 milyon Dolar (36.8 milyon TL) ayrılacak, Aslantepe'ye de 3 milyon Dolar'lık (5.52 milyon TL) sağlık merkezi kurulacak

Medical Park'tan 23 milyon euro

Sarı-Kırmızılı kulüple, Medical Park arasındaki sponsorluk anlaşması kopma noktasına gelmişti. Ancak taraflar arasında yapılan görüşmeler sonucunda yeniden anlaşma sağlandı. Ve bu anlaşma dün Türk Telekom Arena’da atılan imzalarla resmiyete döküldü. Arena’daki törene Ünal Aysal ile yöneticiler Adnan Öztürk, Mehmet Cibara, Necati Demirkol ve Mete Başol’un yanı sıra Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta katıldı. Taraflar arasındaki anlaşma çerçevesinde Medical Park, Galatasaray’ın erkek ve kadın basketbol takımlarına sponsor olacak. Bu kapsamda basketbol şubesine 3 yılda toplam 20 milyon Dolar (36.8 milyon TL) kaynak aktarılacak. Ayrıca Aslantepe’de 2 bin 500 metrekarelik bir alana sporcu sağlığı merkezi kurulacak. Bu sağlık merkezinde sadece futbolculara değil, tüm branşlardaki sporculara hizmet verilecek. Medical Park, Sağlık Merkezi için de 3 milyon Dolar (5.52 milyon TL) ayıracak.

Haberin Devamı

‘Sporcularımıza daha iyi hizmet vereceğiz’

Törende konuşma yapan Ünal Aysal, “Artık Medical Park ile çok daha önemli bir işbirliği çerçevesinde çalışacağız. İçine girdiğimiz dönemde, sporcularımıza çok daha iyi hizmetler sunacağız” dedi. Muharrem Usta ise bundan sonra çok daha önemli adımlar atacaklarını dile getirdi.

YORUM YAZ