MENÜ

Aslan'a yanıt yok

Asbaşkan Ali Koç, Galatasaray Başkanvekili Refik Arkan'ın, Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası Final maçı sonrası kendisi hakkında ileri sürdüğü suçlamalar konusunda suskun kalmayı tercih etti.

Aslan'a yanıt yok

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın en çok eleştiri aldığı konu, “üslubu” oldu her zaman. Yıldırım’ı eleştirmek isteyenler özellikle bu konu üzerinden vurmaya çalıştı kendisini hep. Fenerbahçe Başkanı, Şike Soruşturması kapsamında tutuklanıp Metris Cezaevi’ne konulunca, kulübün yükü diğer yöneticilere kaldı. Başlarda bayrağı Başkanvekili Nihat Özdemir taşırken, onun kısa bir dönem ayrılmasıyla bayrağı Ali Koç devraldı. Sakinliği, soğukkanlılığı, olaylara aklıselim yaklaşımı, kimseyi kırmamaya özen gösteren tutumuyla Fenerbahçe’ye gönül verenlerin gönlünde ayrı bir yer edinen Ali Koç, rakiplerden de övgü aldı. Aziz Yıldırım’ın üslubunu beğenmeyenler, Ali Koç’a övgüler yağdırdı. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, herkesi hayrete düşürdü. Galatasaray Başkanvekili Refik Arkan, Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Final maçının ardından Ali Koç’u sert sözlerle eleştirmiş, kendisini kupa için kutlamadığı, Başkan Ünal Aysal’ın elini sıkmadığı, kendilerini tanımazdan geldiğini ileri sürerek suçlamıştı.

Haberin Devamı

Bu suçlamaların ardından gözler Ali Koç’a çevrildi. Herkes, Fenerbahçe Asbaşkanı’nın ezeli rakiplerinden gelen bu suçlamalara ne yanıt vereceğini merakla beklemeye başladı. Ancak Ali Koç’un konuşmaya niyeti yoktu. Toplantıda olduğu gerekçesiyle telefonlara çıkmayan Fenerbahçe Asbaşkanı, medya danışmanı aracılığıyla gönderdiği açıklamada, bu konuda konuşmayacağını duyurdu. Daha sonra ulaştığımız Koç, “Bu konuda şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğiem. Yapılması gereken bir açıklama olursa da, resmi internet sitemizden görüşümü dile getiririm” dedi.

Galatasaray Başkanvekili Refik Arkan ne demişti?

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde oynanan Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası Final maçı sonrası Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç’un, salondaki Galatasaraylı meslektaşlarını adeta görmezden gelmesi, maç sonrasında da salonu kimseyle konuşmadan ve ezeli rakiplerini kutlamadan terketmesi Galatasaray cephesinde tepkiye neden olmuştu. Galatasaray Başkanvekili Refik Arkan, tepkisini dün FANATİK’te yayınlanan şu sözleri dile getirmişti: “Geçen sezon final serisinde taraftarlarımız taşkınlık yaptığı için bizzat Başkanımız Ünal Aysal devreye girmiş, Fenerbahçe’nin kupasını almasını sağlamıştı. Olmaması gereken tavır bunlar. En azından saygı çerçevesinde kendisinden yaş olarak büyük başkanımıza bir selam vermesi gerekirdi. Sporda yenmek de var, yenilmek de. Hazmetmesini bilmek gerek.”

YORUM YAZ