MENÜ

Asla yalnız yürümeyeceksin!

İlk 5 haftada Trabzonspor'un tüm gollerini atan Burak, dün yine sahnedeydi, ancak bu kez arkadaşlarından da destek geldi. Brozek ilk yarıda ağları sarsarken, sürpriz gollerin ismi Celustka kalitesini gösterdi

Asla yalnız yürümeyeceksin!

Trabzonspor’da Burak Yılmaz fırtınası dün devam etti, ancak yıldız futbolcu bu kez yalnız değildi. Süper Lig’in ilk 5 haftasında Bordo-Mavililer rakip filelere 7 gol gönderirken, hepsinin altında Burak’ın imzası vardı. Hatta yıldız futbolcu, A Milli Takım’ın Azerbaycan’ı devirdiği maçta da tek golü kaydetmişti. Dün ise Ankaragücü karşısında Avni Aker Stadı’nda diğer oyuncular da skora katkı sağladı. 38. dakikada Adrian’ın pasında bir diğer Polonyalı Pawel Brozek meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Ardından ikinci yarıda Ankaragücü Theo’yla öne geçti, ancak bu kez sürpriz gollerin ismi Celustka sahneye çıktı. İnter fatihi, 66. dakikada hücuma katıldı ve çok şık bir vuruşla durumu yeniden eşitledi.

Haberin Devamı

Kendi yaptırdı, kendi attı

Bu golün ardından Trabzonspor hücum bölgesinde etkin olmakta zorlanırken, Burak Yılmaz yine üzerine düşeni yaptı. Bordo-Mavili takımın yıldız futbolcusu, kendisine yapılan faul sonrasında topun başına geçti. Ardından müthiş bir frikik golüyle takımına 3 puan getirdi. Böylelikle Trabzon, Karabük ve Eskişehir’in ardından Ankaragücü’nü de mağlup etti.

Halil’e armağan etti

Halil Altıntop, önceki gün eşi doğum yaptığı için Almanya’ya gitmişti. Bir erkek çocuğu olan başarılı forvet, daha sonra apar topar Türkiye’ye döndü. İlk etapta teknik direktör Şenol Güneş’in 11’de sahaya sürmesi beklenen Halil, yol yorgunu olduğu için kulübedeydi. Bu arada ilk golün ardından Brozek ve tüm futbolcular Halil’e koşup, golü armağan etti.

Haberin Devamı

Ödülü aldı, gölü attı

Taraftarların oyları sonucunda eylül ayının en değerli oyuncusu seçilen Ondrej Celustka, maç öncesinde ödülünü Başkan Sadri Şener’den aldı. Şampiyonlar Ligi’ndeki 1-0’lık İnter zaferinde golün sahibi olan Çek futbolcu, dün de sahneye çıktı. Sık sık hücuma katılan genç defans oyuncusu, 66. dakikada çok güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Fırtına’ya durmak yok
Bordo-Mavililer, Ankaragücü maçının ardından izin yapmayacak. Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün hazırlıklarını sürdürecek. İlk 11’de görev yapan futbolcuların hafif tempoda idman yapacağı belirtilirken, Fırtına pazar günü yola çıkacak, kritik 90 dakika öncesi Bordo-Mavili kafile Rusya’nın yolunu tutacak.

YORUM YAZ