MENÜ

Moskova provası!

Akıllar her ne kadar CSKA maçında olsa da Trabzonspor, bugün ligde ter dökecek... Bordo-Mavililer, Ankaragücü'nü ağırlayacak Rusya öncesinde moral bulmak için sahaya çıkacak

Moskova provası!

Milli aranın ardından Trabzonspor bugün lige dönüyor, sıkıntılı günler yaşayan Ankaragücü’nü ağırlıyor... Hafta ortasındaki Şampiyonlar Ligi mesaisi öncesinde moral arayan Karadeniz temsilcisi, sahadan galibiyetle ayrılarak CSKA provasına yoğunlaşmak istiyor. Avni Aker’de saat 20.00’de start alacak olan karşılaşmada Bordo-Mavili taraftarların da takımına büyük destek vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

En büyük koz Burak

Ligde son olarak Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor’u mağlup eden ve ilk haftalarda kaybettiği puanların telafisini yapmaya çalışan Bordo-Mavililer’in en ciddi kozu ise hiç şüphe yok ki, takımın yıldızı ve 7 golün tamamına imza koyan Burak Yılmaz. Golcünün milli takımdan da formda dönmesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’i hayli memnun etti.

Doğan eski takımına karşı

Ankaragücü cephesinde ise sakatlıklar en büyük kabus. Serdar Özkan ve Ergin Keleş’in bu 90 dakikada sahaya çıkamayacağı belirtilirken, Başkent ekibinin hocası Ziya Doğan’ın da eski takımına karşı mücadele verecek olması gecenin bir başka detayı.

YORUM YAZ