MENÜ

'Kim gelirse gelsin'

A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink, kura çekimiyle ilgili konuştu. Tecrübeli hoca, 'Rakip konusunda özel beklentimiz yok. Ancak Play-Off'a kadar daha üst seviyeye gelmemiz gerekiyor' dedi.

'Kim gelirse gelsin'

Polonya’da bugün yapılacak olan EURO 2012 Play-Off kura çekimiyle ilgili A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink açıklamalarda bulundu. Play-Off’ta 3 gün arayla birer maç oynayacaklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, “Demek ki, sık maç yapmak kayıp değil. O yüzden Türkiye buna alışmalı. Bu yorgunluk veriyor diye bahaneler üretilmemeli. Rakip konusunda da özel bir beklentimiz yok. Kurada kim gelirse gelsin. Sonuçta iki final maçı oynayacağız. İlk karşılaşmanın evimizde olması da sorun değil. Hatta avantaj sayılır. Tabii iyi sonuç alırsanız ve bunu yapacağız. Ancak bir gerçek var ki; ilk maça kadar daha üst seviyeye gelmemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Seribaşı olmak isterdim’

Geride kalan grup maçlarını da kısaca yorumlayan Hiddink, “Seribaşı olmayı çok isterdim. Avusturya, Azerbaycan ve Belçika maçlarındaki kayıplarımız bizi buraya itti. Almanya maçlarına kayıp olarak bakmıyorum. Ama mesela bir Avusturya beraberliğindeki 1 puan, sanki 10 puan kayıp gibi üzüntü verici. Sonuçta bunlar geride kaldı” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ