MENÜ

'Hepsini alacağız'

Başkan seçildikten sonra ilk kupasını kazanan Ünal Aysal, bu başarıyı Galatasaraylılar Derneği'nde kutladı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Aysal, Dernek Başkanı Tevfik Bilge'ye, “Bu sene tüm kupaları alıp burada kutlayacağız. Bizden bıkacaksınız” dedi.

'Hepsini alacağız'

Kayseri’de oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde, ezeli rakip Fenerbahçe’yi yenerek kupanın sahibi olan Galatasaray’ın Başkanı Ünal Aysal, özel uçağıyla önce soluğu İstanbul’da sonra da Levent’teki Galatasaraylılar Derneği’nde aldı. Başkanlarını büyük bir heyecanla bekleyen Galatasaraylılar, Aysal’ı alkışlarla karşıladı. Aysal, kendisi dışında başkan yardımcısı Refik Arkan, yöneticiler Sedat Doğan, Necati Demirkol ve Emir Sarıgül için hazırlanan masada yerini aldı. Galatasaraylılar Derneği Başkanı Tevfik Bilge’nin yanına oturan Aysal, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Başkan seçildikten sonra ilk kupasını kazanan Aysal bir ara Dernek Başkanı Bilge’ye, “Başkan, sizi bu sene çok yoracağız, tüm kupaları alacak ve burada kutlayacağız. Bizi ağırlamaktan bıkacaksınız” dedi. Bilge ise, “Siz kupaları alın, sizi her gece burada ağırlamaktan gurur duyarız” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Üstünberk’e yoğun ilgi
Yorgun olduğunu söyleyen Aysal, sporcuları beklemeden ayrılırken ilerleyen saatlerde tüm takım, idarecilerle birlikte derneğe geldi. Alkış ve marşlarla karşılanan Sarı-Kırmızılı basketbolcular ve teknik heyet, şampiyonluğun tadını çıkardı. Gecede en büyük ilgiyi şube sorumlusu Hakan Üstünberk gördü. Yemek yiyen, pasta kesen, şampanya patlatan ekip daha sonra dernekten ayrıldı. Arkadaşlarıyla gece geç saatlere kadar maçın tekrarını seyreden Üstünberk, “İşimiz yeni başlıyor, pazar günü de bayanlarda aynı başarıyı tekrarlayacağız” dedi.

Arena’da şov yapacaklar

Fenerbahçe’yi mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı müzesine götüren Galatasaraylı basketbolcular ve idari heyet, tam kadro Bursaspor maçına gidiyor. Karşılaşma öncesi kupayla şampiyonluk turu atacak oyuncular için, taraftarların da sürpriz hazırladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ