MENÜ

"Manisaspor ,ligde ağırlığımızı herkes hissedecek"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Manisaspor maçında skor ne olursa olsun, ligde ağırlığımızı herkes hissedecek"

"Manisaspor ,ligde ağırlığımızı herkes hissedecek"

Yücel İldiz, Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacaklarını, bu maça mutlaka puan için çıkacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sakatlıkları süren İlhan, Deumi, Shelton ve kaleci Tomic’in durumunun Manisaspor maçına kadar belli olacağını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

"Manisaspor maçında skor ne olursa olsun, ligde ağırlığımızı herkes hissedecek. Biz sezon başında önümüze en az geçen sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlamak gibi bir hedef koyduk. Bu doğrultuda ilerleyeceğiz. Bugüne kadar verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bu sezon oyun olarak fena başlamadık. Sadece son hafta beklentilerimizin dışında futbol oynadık

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık. Sonuç olarak haftalar ilerledikçe lige ağırlığımızı koyacağımızı düşünüyorum. Manisa’dan inşallah iyi bir neticeyle döneriz."

AA

YORUM YAZ