MENÜ

Filede derbili açılış

Aroma Bayanlar Ligi'nde sezonun ilk haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Son şampiyon Fenerbahçe Universal ile Galatasaray Medical Park, bugün saat 18.30'da kozlarını paylaşacak.

Filede derbili açılış

Haberin Devamı

Voleybolda yeni sezon dün Aroma Erkekler ve Bayanlar Ligi’nde oynanan ilk hafta maçlarıyla başladı. Filede hasret biterken, bayanların daha ilk haftasında derbi heyecanı da yaşanacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe Universal ile Galatasaray Medical Park, sezonun ilk lig derbisinde karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki dev maç saat 18.30’da başlayıp, Sports TV’den naklen yayınlanacak.

3 maç daha oynanacak

Bu arada Bayanlar Ligi’nde derbi karşılaşmasının yanı sıra bugün 3 maç daha oynanacak. GÜNÜN PROGRAMI: 15.00 Ereğli Belediye-İBA Kimya TED Kolejliler (Konya Ereğli), 16:00 Ankaragücü-Yeşilyurt (TVF Başkent), 18.00 İller Bankası-Pursaklar Voleybol İhtisas (TVF Başkent). Takımlar, bu sezon kadrolarında sadece 3 yabancıya yer verebilecek ve sadece ikisini aynı anda oynatabilecek. Takımların çift devreli lig usulüne göre mücadele edeceği ligde bayanlarda ilk yarı 13 Ekim-3 Ocak, ikinci yarı ise 7 Ocak-14 Mart tarihlerinde yapılacak.

YORUM YAZ