MENÜ

F. Bahçe hazırlıkları sürüyor

Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

F. Bahçe hazırlıkları sürüyor

Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Koray Aydın Stadyumu'nda gerçekleştirilen antrenmana Türk Milli Takım kadrosunda bulunan Hakan Arıkan, Tunus Milli Takımı kadrosunda bulunan Ben Yahia ve Liechtenstein Milli Takımı kadrosunda bulunan Cengiz Biçer katılmadı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda ısınma koşusunun ardından kültür fizik hareketleri yapan kırmızı lacivertliler, daha sonra dayanıklılık koşusu yaptı. Koşunun ardından dar alanda pas çalışan futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. Hırslı ve neşeli geçen maçta sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen Mert Nobre attığı gollerle klasını gösterdi.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Fenerbahçe'nin sezon başında farklı olaylar yaşadığını belirterek, "Yaşanan olaylarla birlikte rakibimizin birlik ve beraberliği pekişmiş durumda. Fenerbahçe'yi yaşadığı sıkıntılardan güç alan bir takım olarak addettim. Rakibimizin başında saygı duyduğumum bir hoca var. Fenerbahçe takımının gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Bizim açımızdan zorlu bir maç olacak. Çünkü uzun bir aradan sonra kendi sahna ve seyircimiz önünde anlamlı bir maç oynayacağız. Seyircilerimize anlamlı bir galibiyet hediye etmek öncelikli görevimiz olacaktır" dedi.

Mersin İdman Yurdu'nun Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Erhan Güven ise, milli maç arasını takım olarak çok iyi değerlendirdiklerine vurgu yaptı. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını başladıklarını aktaran Güven, "Önümüzde zorlu bir Fenerbahçe maçı var. Bu maçla birlikte iyi olan gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz. Biz takım olarak her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş kim olursa olsun bizim için fark etmez" ifadesini kullandı.

Futbolcusu Nurullah Kaya da, Fenerbahçe maçının önemini bildiklerini söyledi. Uzun yıllardan beri Mersin'e büyük takımların gelmediğini kaydeden Kaya, "Bu maça sıkı bir şekilde hazırlandık. Hem taraftarlarımıza iyi bir maç izletmek hem de sahadan istediğimiz skorla ayrılmak istiyoruz. Şu an için takımımız da eksiğimiz bulunmuyor. Haftayı en iyi şekilde bitireceğiz" diye konuştu.

MUSTAFA İNSAN / MERSİN, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ