MENÜ

Buzlar eridi

Guti ile Carvalhal arasındaki gerilim sonunda bitti. İspanyol yıldız özür diledi; Carvalhal ise, “Sensiz bir takım düşünmem” dedi. Kaptan'ın Kayserispor maçında sahada olması garantilendi

Buzlar eridi

Beşiktaş’ta Guti ile teknik direktör Carvalhal arasındaki soğuk rüzgarlar sonunda dindi. Özel yaşamına dikkat etmediği gerekçesiyle 25 Ağustos’tan bu yana Siyah-Beyazlı formayı giyemeyen Guti Hernandez, dün hocasıyla bir görüşme yaptı. Ünlü yıldız, “Geçmişe yönelik yanlışlarım olabilir. Özür dilerim. Sakatlıklar ve hastalığım geride kaldı. Takımın bir parçası olmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Takıma liderlik yap’

Öğrencisinin bu tavrından oldukça etkilenen Carlos Carvalhal, “Seninle kişisel olarak en küçük sorunum yok. Madem kendini tam olarak hazır hissediyorsun, bunu idmanlara yansıt. Tecrübenden, yeteneğinden ve kariyerinden elbette faydalanmak istiyorum. Önümüzde çok zorlu bir maç trafiği var. Üç günde bir karşılaşmalara çıkacağız. Bu sürecte elbette sana da forma şansı doğacaktır. Sezon boyunca bu tavrınla hep yanımızda olmanı umuyorum” dedi. Toplantıda yer alan Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da, “Oynasan da, oynamasan da herkes seni soruyor Guti... Takım kaptanı olarak arkadaşlarına liderlik yap, sadece futbolunla konuşulur hale gel. Özellikle genç taraftarlarımız senin gibi büyük bir oyuncuyu izlemenin hayaliyle yaşıyorlar” ifadesini kullandı. Bu görüşmenin ardından, taraflar arasındaki buzlar tamamen eridi ve Guti’nin Kayserispor maçında oynaması kesinleşti.

Haberin Devamı

Guti’nin sıcak tavrına aynı şekilde karşılık veren Carlos Carvalhal, İspanyol yıldıza bu hafta formayı teslim edecek.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ