MENÜ

'Guti Hernandez geri dönüyor!'

Teknik direktör Carlos Carvalhal'ın inadı kırılıyor, antrenmanlarda istekli bir görüntü çizen Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı formaya göz kırpıyor

'Guti Hernandez geri dönüyor!'

Süper Lig’de bu sezon forma şansı bulamayan Guti Hernandez sonunda geri dönüyor... Hızlı gece yaşamı nedeniyle teknik direktör Carlos Carvalhal’ın kadroya almadığı İspanyol futbolcu, idmanlardaki hırslı görüntüsüyle hocasının gözüne girmeyi başardı. Dün kısa bir görüşme yapan ikilinin arasındaki buzları erittiği ve Guti’nin büyük ihtimalle Kayserispor karşısında forma giyeceği belirtildi. Bu arada Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını dün basına açık olarak yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşuları ile başlayan futbolcular, denge ve kuvvet hareketleri sonrası 5’e 2 top kapma çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Simao ve Toraman katılmadı

Antrenman, tam sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Milli futbolcuların yanı sıra sol dizinde ağrıları bulunan Simao ve İbrahim Toraman idmana katılmadı. Carvalhal, çalışma sonrasında oyuncularına hırslı ve istekli görüntülerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM YAZ