MENÜ

Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Trabzonspor, cuma günü sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Henrique, Vittek, Barış Özbek, Barış Ataş ve Sezer Badur'la birlikte ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Burak, Giray, Serkan, Adrian, Zokora, Pawel Brozek ve Glowacki katılmadı. Bordo - mavililer antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışma sırasında Eren Albayrak ile kafa topu saydıran Şenol Güneş, diğer tüm çalışmalarda da yer alarak neşeli bir görüntü sergiledi.

KALECİLERDEN BİRLİK MESAJI
Trabzonspor'un kalecileri Tolga, Onur, Bora ve Zeki, antrenman öncesi basın mensuplarına poz verdi. Geçtiğimiz sezona kalede Onur'la başlayan Trabzonspor, bu futbolcunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu ligi kaleci Tolga'yla tamamlamıştı. 2011-2012 sezonunda da kalede yer alan Kaptan Tolga Zengin Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynadığımız Inter ve Lille maçlarında kalesinde sadece 1 gol görerek Trabzonspor'un topladığı 4 puanda önemli katkı sağladı.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ