MENÜ

Kafayı kırdı!

Sezona kötü bir başlangıç yapan Milan Baros, son olarak yeni imajıyla çıktığı milli maçta ıslıklanmıştı. Galatasaray'dan gönderileceği iddiaları da gündemden düşmeyen Çek golcünün morali dibe vurdu.

Kafayı kırdı!

Bir dönem Avrupa’nın önde gelen forvetlerinden biriydi Milan Baros. Kariyerinde ciddi bir düşüş yaşarken Galatasaray’a geldi ve yeniden kendini buldu. Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle birçok maçı kaçırsa da takımın en skorer ismi oldu. Yeni sezonda kendisinden beklentiler çok büyüktü. Ancak ligde ilk 5 haftalık performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı, formayı Johan Elmander’e kaptırdı. Ama Baros asıl darbeyi, Çek Cumhuriyeti’nin sahasında İspanya’ya 2-0 kaybettiği maçta yedi. Yeni imajıyla ilk kez taraftarın önüne çıkan tecrübeli forvet, kötü performansını bu karşılaşmada da sürdürdü. Net bir gol pozisyonundan yararlanamayan Baros, 62. dakikada yerini Pekthart’a bırakırken ıslıklar eşliğinde sahayı terk etti. Yaşadığı bu protestonun ardından Milan Baros’un morali oldukça bozuldu. Takım arkadaşları, 29 yaşındaki oyuncuyu teselli etmeye çalışıyor. Michael Bilek ise bu akşamki kritik Litvanya maçı öncesinde oyuncusuna moral vermek için elinden geleni yapıyor.

Haberin Devamı

Devre arası yolcu

Milan Baros’un, ocak ayında Galatasaray’dan gönderileceği iddiaları ise gündemden düşmüyor. Fatih Terim’in kaliteli bir forvet istediği biliniyor. Yönetimin yıldız bir oyuncuyu kadroya katmak için çalışmaları sürdürdüğü, maaş bütçesinde yer açmak adına yılda 2.5 milyon Euro kazanan Baros’la yolları ayıracağı iddia ediliyor.

YORUM YAZ