MENÜ

Gözün doysun

Şaka değil gerçek... 30 kişilik kadrosunda Simao, Quaresma, Guti gibi dünya yıldızlarını barındıran Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal yönetimden takviye istedi.

Gözün doysun

Avrupa’da ve Süper Lig’de yoğun bir maç temposu içerisine giren Beşiktaş’ta teknik direktör Carlos Carvalhal, dün yöneticilerle biraraya geldi. İmza attığı günden bu yana pozitif tavrıyla yönetim ve camiada sempati uyandıran Portekizli çalıştırıcı, “Yoğun tempoda yolumuza devam etmek için devre arasında takıma takviye yapmalıyız” dedi. İdareciler bu durumu Başkan’la görüştükten sonra yanıt vereceklerini söylerken, Carvalhal’ın bu isteği akıllarda da soru işaretleri yarattı.

Haberin Devamı

Guti’nin 1 dakikası yok!

İki sezondur Türkiye’ye dünyaca ünlü yıldızları getiren ve yüksek bir maliyetin altına imzasını atan Siyah-Beyazlılar’da teknik heyetin kadroyu yetersiz bulması yadırgandı. Her bölgede en az iki futbolcusu bulunan, ayrıca Türkiye’de her takımda rahatlıkla oynayabilecek Simao, Quaresma, Guti, Almeida gibi yıldızlara sahip olan Carvalhal’ın bu isteği şok etkisi yarattı. Bilindiği gibi sezon başında bonservisinin yüzde 50’sine 3.1 milyon Euro ödenen Julio Alves ile senede 2.7 milyon Euro verilen Guti Hernandez, Süper Lig’de henüz bir dakika bile görev almadı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ