MENÜ

Terim'in 5 gözdesi

Galatasaray'da Fatih Terim, kadroyu güçlendirip geleceğin takımını kurmak için düğmeye bastı ve yönetimden Alper Potuk, Serdar Aziz, Yiğit Gökoğlan, Kemal Tokak ile Mehmet Ekici'nin alınmasını istedi.

Terim'in 5 gözdesi

İŞTE MEHMET EKİCİ

Haberin Devamı

REVİZYON DEVAM EDECEK

Galatasaray, geçen sezon yaşanan büyük hayal kırıklığı sonrası takımın başına teknik direktör Fatih Terim’i getirerek, yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunda büyük bir revizyona gitmiş, yine de son ana kadar renklerine yeni isimler katabilmek için büyük uğraş vermişti. Terim’in, gelecek hafta içinde yönetimle bir kez daha görüşerek, takımla ilgili detaylı bilgiler vereceği ve transfer yapılmasını istediği oyuncularla mevkilerini de bildireceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, özellikle yurt içindeki takımlarda forma giyen genç yeteneklerin transferini istediği ve bu oyuncuların alınması için ısrarcı olacağı ifade edildi.

İLK ÖNCE MENAJERLER

Fatih Terim’in ya devre arasındaki transfer döneminde ya da yeni sezon öncesi takıma katılmasını istediği oyuncular arasında Alper Potuk (Eskişehirspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Yiğit Gökoğlan (Manisaspor), Kemal Tokak (Samsunspor) ve Mehmet Ekici’nin (Werder Bremen) yer aldığı vurgulandı. Yöneticiler ise Terim’in listesinde yer alan bu oyuncular için hemen çalışmaya başlayacak. Öncelikle oyuncuların menajerleri ile görüşülerek, Sarı-Kırmızılı takıma gelmeyi isteyip istemediklerini öğrenecekler. Ardından da futbolcuların kulüpleri ile temasa geçilerek, ara transfere kadar konunun olgunlaşması için görüşmeler sürdürülecek.

Haberin Devamı

Kaynak: Habertürk

YORUM YAZ