MENÜ

Terim'in 3 gözdesi

A2'ler, açılış mücadelesinde Denizlispor'u 3-0 yenerken, 3 futbolcu Terim'in gözüne girmeyi başardı. İşte İmparator'un yardımcılarına “Çok çalışırlarsa üçü de Galatasaray'ın değişmezi olur” diye bahsettiği isimler

Terim'in 3 gözdesi

Berk İsmail Ünsal: 6 Ağustos 1994 doğumlu futbolcu, küçük yaşta altyapısına katıldığı Gazisomanpaşa takımında mücadele ederken dikkatleri çekti. Sarı-Kırmızılılar’da o dönem Altyapı Koordinatörü olarak görev yapan Tugay Kerimoğlu’nun yoğun ısrarıyla Cim Bom’a kazandırılan Berk için 400 bin TL gibi önemli bir ücret ödendi. Santrfor olarak görev yapan yetenekli oyuncunun, top tekniği çok iyi. Her iki ayağına da hakim olan Berk, güçlü fiziğiyle yıllarca Aslan’a hizmet edebilecek potansiyele sahip.

Haberin Devamı

Mertan Caner Öztürk: 2 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelen Mertan, sağ kanatta forma giyiyor. Son derece süratli olan futbolcu, tıpkı Berk gibi kuvvetli fiziğiyle akranlarından hemen ayrılıyor. 13 yaşından beri Galatasaray altyapısında forma giyen Mertan, geleceğinin ne kadar parlak olduğunu, Denizlispor maçında Cim Bom’un 3. golüne imza atarak bir kez daha ispatladı.
Karakteriyle de övgü toplayan Mertan, GS TV’de katıldığı bir programda “Öncelikle iyi bir insan olmak istiyorum” diyerek taraftardan alkış almıştı.

Barış Gök: 4 Eylül 1993’te doğan Barış, sol kanatta görev yapıyor. Oyun zekası çok yüksek olan Barış, bulunduğu kanadı komple kullanabilen bir futbolcu olduğundan tüm teknik adamların beğendiği bir isim. Bugüne dek Berk ve Mertan’ın aksine adından çok fazla söz ettirmeyen Barış, Denizlispor ile oynanan A2 Ligi mücadelesinde Fatih Terim’in dikkatini çekti. Deneyimli teknik adam, geçtiğimiz gün oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan Kasımpaşaspor mücadelesinde de 18 yaşındaki yeteneğe ikinci devrenin tamamında şans verdi.

YORUM YAZ