MENÜ

Hedef Final

Fenerbahçe Ülker basketbol takımı dün Euroleague öncesi medya ile buluşurken, oyuncular İstanbul'da yapılacak olan Final-Four için son derece umutlu konuştu.

Hedef Final

Spor Toto Türkiye Kupası’nda üçte üç yapıp çeyrek finallere kalan Fenerbançe Ülker, dün Euroleague’in düzenlediği medya gününde basın mensupları ile buluştu. Çarşamba günü ezeli rakipleri Galatasaray ile Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı oynayacak olan Sarı-Lacivertliler, ardından başlayacak olan lig ve Euroleague maratonuna hazır olduklarını belirtti. Takım kaptanı Ömer Onan sakatlıklar nedeniyle eksik olsalar da, sezona iyi başlayacaklarını belirterek, “Asıl önemli olan sonunu iyi getirmek. Geçen yıl da Euroleague’e çok iyi girmiştik ama bütün sezonu sakatlık sorunları ile geçirdiğimiz için hedefe ulaşamamıştık. Umarım bu yıl sağlıklı gideriz ve İstanbul’da taraftarımız önünde Final-Four oynarız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Adanalı Gist!

Fenerbahçe’nin yeni Amerikalısı James Gist ise, Adana’da doğduğunu hatırlatarak, “Ama orada büyümedim. Adana ve Türkiye’yi bilmiyorum. Sadece fotoğraflardan hatırlıyorum. Tekrar Türkiye’ye geldiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ