MENÜ

Asrın hatası!

Bursaspor'un başarılı hocası Ertuğrul Sağlam çok net konuştu: “Şampiyonluk kupasını kaldıran takımımın bir kez daha bu sevinci yaşayacağına gönülden inanıyorum”

Asrın hatası!

“Şampiyonlar Ligi’nde defansif oynamaya çalışınca elimize yüzümüze bulaştırdık. Her rakibin karşısına aynı anlayışla çıkıyoruz. Galatasaray maçında da kendimiz gibi oynayacağız”

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, gelecek hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçı öncesi birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Zirve yarışında üst üste Galatasaray ve Trabzonspor’la önemli karşılaşmalara çıkacaklarını belirten Sağlam, “Bu maçlar kısa vadede nasıl bir hedefimiz olduğunu belli edecek. Zirve yarışındaki rakiplerimize avantaj kaybettirip, bizim adımıza avantajlı sonuçlar almaya çalışacağız. İlk 5 haftada Sivasspor maçının haricinde güzel, keyifli bir futbol sergiledik. Zirve mücadelesi veriyoruz ve kesinlikle puan kaybı düşünemiyoruz. Bu sezon da, daha önce şampiyonluk kupasını kaldırmış bu takımın bir kez daha bu sevinci yaşayacağına gönülden inanıyorum. Farklı oyun anlayışlarıyla sahaya çıktığımızda istediklerimizi yapamadığımız bir gerçek. Ancak kendimiz gibi oynadığımızda başarılı oluyoruz. Kendimiz gibi oynamaktan kastım, takım olgusunu bilen, mücadele gücünün üst seviyede olduğu, futbolun doğrularının yapıldığında istediğimizi alıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Önlem almayacağız’

Arena Stadı’nda oynanacak maçta rakibe göre önlem almayacaklarını da kaydeden başarılı teknik adam, “Ofansif futbolumuzu oynayıp, kazanmak için mücadelemizi vereceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde defansif oynamaya çalışınca, elimize yüzümüze bulaştırdık. Kazanmak için gol atıp, yemeyeceksiniz. Geride kalan haftalarda da 11 golle ligin en fazla gol atan takımıyız. İstanbul’da da bize yakışan futbolu oynayacağız” açıklamasını yaptı.

Sedat Hardal

YORUM YAZ