MENÜ

Yapayalnız

Almanya maçında takımın ortaya koyduğu performansın ilerisi için umut verici olmaması da, kamuoyunda Hollandalı hocaya duyulan güvensizliği iyice artırdı

Yapayalnız

Ay-Yıldızlılar’daki geleceği bir kez daha tartışma konusu olan Guus Hiddink’le yolların, finallere gidememiz halinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Haberin Devamı

A Milli Takımımız’ın Almanya’ya sahasında mağlup olması, gruptaki ikincilik şansımızı zora soktu. Son maçlar öncesi teknik direktör Guus Hiddink’in de geleceği, bir kez daha merak konusu haline geldi. Hiddink’le yola devam kararının, Almanya-Belçika ve Türkiye-Azerbaycan karşılaşmalarının sonucuna göre belli olacağı konuşuluyor. Eğer Play-Off’a kalamazsak, Futbol Federasyonu’nun tecrübeli hocayla yollarını ayıracağına kesin gözüyle bakılıyor. Play-Off’a kalıp yine finallere gitme vizesini alamamamız halinde de, sonuç değişmeyecek! Tek kurtuluş reçetesi Euro 2012’ye Türkiye’yi sokmak olan Hiddink’e duyulan güven ise giderek azalıyor. Takımımız’ın Almanya karşısında ortaya koyduğu futbol, kamuoyunu hiç tatmin etmedi. Aldığı para daima konuşulan Hiddink’in, görev süresi boyunca Milli Takım’a ne fayda sağladığı konusu sık sık tartışılıyor. Finallere gitme yolunda umutlarını sürdüren Hollandalı teknik adam, Federasyon’dan lig fikstürünün değişmesini istedi.

Haberin Devamı

Fikstürün değişmesini istiyor

Hiddink’in, “Şampiyonaya çok iyi hazırlanmalıyız. Bunun için mayıs ayının 1 ya da en geç 3‘ünde kampa girmeliyiz. Oysa planlama gereği maçlar 14 Mayıs’ta tamamlanacak. Bunu iki hafta geriye çekin” talebinde bulunduğu öğrenildi. Bu konuyla ilgili olarak çalışmaların da, şimdiden başladığı bildirildi.

Gündemdeki aday Avcı!

Radyospor’un edindiği bilgiye göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, kurmaylarıyla dün sabah saatlerinde bir araya geldi. Toplantıda Hiddink’le anlaşılarak, yolların ayrılmasına karar verildi. Aydınlar ve ekibinin düşündükleri ismin ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni çalıştıran Abdullah Avcı’nın olduğu öğrenildi. TFF’de Başkanvekili olan Belediye’nin eski başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da Avcı’yı iyi tanımasının, bu seçimde etkili olduğu iddia edildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ