MENÜ

Sert uyarı

Yeterince forma giyemedikleri için küskünleri oynayan futbolculara Aykut Kocaman'dan sert uyarı: Tepkisini sahaya kötü futbol olarak yansıtanların gözünün yaşına bakmam.

Sert uyarı

Süper Lig’de geride kalan 5 haftada yeterince forma şansı bulamadıklarını düşünen Sarı-Lacivertli futbolculara Aykut Kocaman’dan bir uyarı daha geldi... Önceki gün TRT Spor’da yayınlanan ‘Basın Tribünü’ isimli programa katılan başarılı teknik adam, küskün oyuncularına sert bir mesaj göndermişti. Kendisine kırılan futbolcuların olduğunu belirten ve bu durumun umurunda olmadığını söyleyen Kocaman, “Futbolcu zaten üzülmezse, kızmazsa, serzenişte bulunmazsa futbolcu değildir. Üzülecek, kızacak, sevinecek. Ancak bu tepki sahaya yansırsa, antrenman yapmamaya dönerse ya da görev verildiğinde sahaya girdiği andan itibaren olumsuz tepkiyi orada gösterirse o zaman açıkça söyleyeyim, tüylerim diken diken olmaya başlıyor, farklı bir kişiliğe dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

‘Kenetlenelim’

Dün basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam antrenmanında da bu konu hakkında konuşan Kocaman’ın, öğrencilerini son kez uyardığı bildirildi. Zorlu maratonda kadrodaki her oyuncuya ihtiyacının olduğunu belirten başarılı teknik adamın futbolcularını, “Burası Fenerbahçe. Burada küslük olmaz. Bu zor günlerimizde her zamankinden daha fazla kenetlenip sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmalıyız. Tepkisini sahaya kötü futbol olarak yansıtanların gözünün yaşına bakmam” diyerek uyardığı bildirildi.

YORUM YAZ