MENÜ

5 yıldızlı tatil köyü!

Milli Takım maçlarından ötürü takımına izin veren Carvalhal'e iki kişi karşı çıktı! Edu ve Mustafa Pektemek, profesyonellik örneği göstererek Ümraniye'de çalışmalarını sürdürüyor.

5 yıldızlı tatil köyü!

Sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanarak birçok çalışmadan ayrı kalan ve fizik olarak yetersiz gözüken Mustafa Pektemek ile Schalke’den transfer edilen Edu, antrenmanlarına devam ediyor. Milli Takım maçları nedeniyle lige verilen aradan tatil yapmak yerine idman yaparak faydalanan iki futtbolcu günde 3 saat harıl harıl çalışıyor. Sağlık ekibi tarafından özel bir program eşliğinde çalışan bu iki futbolcu eksiklerini gidermek adına büyük çaba sarfediyor. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde hemen hemen takımın tamamı dinlenirken, Edu ve Pektemek, profesyonellik örneği gösteriyor.

Haberin Devamı

Biri Avrupa’da biri ligde

Bu sezon Siyah-Beyazlılar’a katılan iki hücum oyuncusu, siftah yapsa da beklentilerin uzağında. Gençlerbirliği’nden büyük umutlarla transfer edilen Mustafa Pektemek’in sadece ligde golü bulunuyor. Genç futbolcu Ankaragücü’ne attığı golle takımını 3-1 öne geçirmişti. Edu ise “Beni Avrupa’da izleyin” sözünü desteklercesine Maccabi Tel Aviv karşılaşmasında rakip fileleri sarmıştı.

YORUM YAZ