MENÜ

Koşmuyor, uçuyorlar!

Los Galacticos'tan hızlısı yok... Bu sezon attığı 28 golün 14'ünü 20 saniyenin altında kaydeden Real Madrid, Rayo Vallecano filelerini havalandırdığı topta 9.40 saniyede rakip kaleye ulaştı.

Koşmuyor, uçuyorlar!

La Liga’da zirveye oynayan Real Madrid’i tutana aşkolsun... Eflatun-Beyazlılar, Avrupa’nın en hızlı hücum eden takımlarından biri olma özelliğine sahip... Marca Gazetesi’nin yaptığı araştırmaya göre Los Galacticos’un bu sezon attığı 28 golün 14 tanesini 20 saniyenin altında bir zaman zarfında rakip ağlara gönderdiği belirtildi. Bu gollerin 8 tanesinin 15 saniyenin, 4 tanesinin ise 10 saniyenin altında gerçekleştirildiği kaydedildi. Ofansif anlamda müthiş bir hız sergileyen Real’i rakipleri durdurmakta çok zorlanıyor.

Haberin Devamı

Bolt’u bile geçtiler

Jose Mourinho’nun öğrencilerinin, La Rayo Vallecano filelerini havalandırdığı gol 9.40 saniyede gerçekleştiği bildirildi. Rakip fileleri böylesine kısa bir zaman zarfında sarsan Real Madrid’li oyuncular böylece dünya rekortmeni Jamaikalı atlet Usain Bolt’un 9.58’lik rekorunu bile geride bırakmış oldu.

YORUM YAZ