MENÜ

Fenerbahçe'den büyük gözaltı

Sarı-Lacivertli ekip, bir yandan bu sezonki sportif başarıya konsantre olurken, diğer taraftan da gelecek hesapları yapıyor. Kanarya'nın teknik kadrosu, Süper Lig'den Avrupa'ya kadar geniş yelpazede genç yıldız ve yıldız adaylarını her hafta düzenli olarak izletiyor.

Fenerbahçe'den büyük gözaltı

Malum gelişmelerden dolayı çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe’de şüphesiz en zor görevlerden birini teknik heyet üstlenmiş durumda. Aykut Kocaman ve kurmayları, kadro anlamında yaşadığı handikaplara rağmen sezonu sportif açıdan en iyi noktada tamamlamanın, futbolcularını bu işe konsantre etmenin yollarını ararken, diğer taraftan da ilerleyen dönemlerin hesaplarını yapıyor. Bu hesaplarda ise en büyük yeri yakın gelecekte takıma katılması planlanan genç yıldız ve yıldız adayları tutuyor. Ağırlık ise iç piyasada. Sarı-Lacivertli ekibin geniş izleme komitesi, her hafta istikrarlı bir şekilde Süper Lig’i ve Bank Asya’yı analiz ediyor, ayrıca gurbetçi gençler de Kanarya’nın kıskacında.

Haberin Devamı

Maliyet düşecek

Bu şekilde hem transfer maliyetlerini düşürmeyi hem de geleceğin kadrosunu şimdiden şekillendirmeyi düşünen
Aykut Kocaman ve ekibi, önemli isimlerin ayrılışıyla üzülen Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine de su serpmenin peşinde. Fenerbahçe’nin bu listesinde Süper Lig’den Serdar Aziz (Bursa), Alper Potuk (Eskişehir), Avrupa’dan
Hazard (Lille), gurbetçilerden de Mehmet Ekici (Werder Bremen) ve Eren Derdiyok (Basel) isimleri öne çıkıyor.

YORUM YAZ