MENÜ

CSK alarmı!

Şampiyonlar Ligi'nde grubunda lider olan Trabzonspor, tüm hesaplarını CSKA Moskova üzerine yapıyor. Rus temsilcisini gece gündüz analiz eden Şenol Güneş, iki maçta 4 puan istiyor

CSK alarmı!

Yoğun maç trafiğinden dolayı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en karlı şekilde değerlendirmek isteyen Trabzonspor, Ankaragücü karşılaşmasına odaklanırken, bir yandan da Şampiyonlar Ligi’ni düşünüyor. Grubunda aldığı İnter galibiyeti ve Lille beraberliğiyle liderliğini koruyan Bordo-Mavililer, CSKA Moskova ile 18 Ekim’de deplasmanda oynayacağı ilk maça fazlasıyla önem veriyor. Bu maçın ardından Avni Aker Stadı’nda Rus temsilcisini ağırlayacak olan Fırtına, hesaplarını zafer üzerine kuruyor. Teknik direktör Şenol Güneş, rakibi gece gündüz analiz ederken, CSKA Moskova’nın maçlarını teker teker izliyor. Kurmaylarıyla birlikte imza planını hazırlıyor, oyuncularıyla da sık sık görüşüp onları motive ediyor. Deplasmandaki ilk karşılaşmada önceliği yenilmemek olan Trabzonspor, sahasında oynayacağı maçta ise mutlak galibiyet hedefliyor.

Haberin Devamı

İki yıldızları yok

Şenol Güneş tüm hesaplarını iki maçta alınacak 4 puan üzerine kurarken, böyle olması halinde grupta toplam 8 puana ulaşacak olan Trabzon, İnter ve Lille ile oynanacak rövanş maçları öncesi iyice rahatlayacak. Güneş’in elini güçlendiren en büyük koz ise sakatlıkları süren CSKA’nın iki önemli yıldızı kaleci Akınfeev ile Honda’nın, Trabzonspor’a karşı oynamayacak olması.

YORUM YAZ