MENÜ

Başkent'te büyük buluşma!

Şiddet Yasası'nın güncellenmesi konusunda çalışmalar yapan Kulüpler Birliği, dün Ankara'ya çıkarma yaptı. Birlik üyeleri yasada yapılmasını istedikleri değişikliklerle siyasilerden taleplerde bulundu.

Başkent'te büyük buluşma!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in başkanlığındaki Kulüpler Birliği dün siyasilerle bir araya geldi. Demirören’le birlikte Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Ankaragücü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Eskişehir Başkanı Halil Ünal, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer’den oluşan heyet önce MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile BDP’nin TBMM Grup Başkanvekili Hasip Kaplan ve TBMM İdare Amiri Sırrı Sakık’ı ziyaret etti. Daha sonra Spor Bakanı Suat Kılıç’a giden heyet, mevcut yasada yapılacak değişikliklerle ilgili talepte bulundu. Önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Yıldırım Demirören görüşmelerin ardından şunları söyledi:

Haberin Devamı

Bugün İstinye’de olacaklar

“Çok istediğimiz bir kanunun bazı maddelerinin Türk Ceza Kanunu’nda çok ağır olduğunu gördüğümüzden bu turlara başladık. Biz ’hapis olmasın, küme düşme kalksın’ diye uğraşmıyoruz. Yasanın ağır olan bazı maddelerinin değiştirilmesi için destek istiyoruz. Bizim isteğimiz TBBM’de grubu olan tüm partilerin ortak desteğini alarak bu işi yapmak.” Bu arada birlik üyeleri, bugün de İstinye’de Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya gelecek.

YORUM YAZ