MENÜ

Ziegler fark yarattı

Bir yıllığına kiralanan İsviçreli oyuncu, taraftarların en sevdiği oyuncular arasına yerleşti. Başarılı sol kanat savunmacısı, FANATİK'in okuyucularına, 'En faydalı transfer kim?' sorusu yönelttiği ankette de açık ara önde.

Ziegler fark yarattı

Aykut Kocaman’ın bir sene takip ettirip aldırdığı Reto Ziegler, daha şimdiden Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi haline geldi. Şu ana kadar ligde geride kalan 5 maçta da 90’ar dakika oynayan Ziegler, FANATİK’in okuyucularına, “Sizce Fenerbahçe’nin bu transfer döneminde aldığı en iyi futbolcu kim?” sorusunu yönelttiği ankette, diğer takım arkadaşlarına fark attı. Ziegler oyların yüzde 46’sını (76 bin 400 oy) toplarken, onu yüzde 23 ile (38 bin 700 oy) Henri Bienvenu takip etti. Şu ana kadar hiç forma giymemesine rağmen Serdar Kesimal, yüzde 15 (25 bin 600 oy) oy alırken, Sezer Öztürk yüzde 11 (18 bin oy) ile dördüncü oldu, Orhan Şam ise kendisine yüzde 5 ile (8 bin 100 oy) son sırada yer buldu.

Haberin Devamı

Hayatından çok memnun

İsviçreli oyuncu da gerek Türk basınına, gerekse dış basına verdiği demeçlerle sürekli olarak Fenerbahçe’ye gelerek, çok iyi bir tercih yaptığının altını çiziyor. İkamet ettiği kısa sürede İstanbul’a aşık olan İsviçreli sol kanat oyuncusu, takım arkadaşlarının sıcak ilgisinden çok memnun olduğunu da her fırsatta dile getiriyor. Ziegler şu an, İsviçre Milli Takımı’nın Galler ve Karadağ ile yapacağı milli maçlar nedeniyle ülkesinde kampta bulunuyor.

YORUM YAZ