MENÜ

Ujfa, Neill'ı unutturdu

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, çok sevdikleri Neill'ın gönderilmesine oldukça üzülmüştü. Ancak Tomas Ujfalusi, performansıyla kısa sürede Avustralyalı'yı unutturdu.

Ujfa, Neill'ı unutturdu

2009-10 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray’a imza atan Lucas Neill, taraftarların favori oyuncularından biri olmuştu. Geçtiğimiz sezon yaşanan tarihi başarısızlıkta bile, tribünlerin tepki göstermediği az sayıda oyuncudan biri Neill’dı. Fatih Terim göreve geldikten sonra ilk işi, sözleşmesi biten isimlerle yolları ayırmak oldu. Bunlar arasında Lucas Neill da vardı ve bu durum Sarı-Kırmızılılar’ı fazlasıyla üzdü. Ancak taraftarların üzüntüsü fazla sürmedi!

Haberin Devamı

Gladyatör, savunmadaki sorunu çözdü

Atletico Madrid’den transfer edilen Tomas Ujfalusi, tribünlere Avustralyalı’yı unutturmakta fazla zorlanmadı. Ligdeki 5 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan Çek stoper, Karabükspor karşısında ise kaptanlık pazubandını koluna taktı. Uyum sürecini çabuk atlatan 34 yaşındaki oyuncu, Galatasaray savunmasının kısa sürede toparlanmasını sağladı. ‘Gladyatör’, adeta rakip forvetlerin korkulu rüyası oldu.

YORUM YAZ