MENÜ

Hamit şifreyi verdi

Alman futbolunu yakından tanıyan Real Madrid'li yıldız, Panzerler'in orta alanda yaşadığı problemi iyi değerlendirmemiz gerektiğini açıklayıp “Oynarlarsa Klose, Gomez ve Mesut'a dikkat etmemiz gerek” dedi

Hamit şifreyi verdi

Almanya’da doğup büyüyen, Bundesliga’da Schalke ve Bayern Münih formalarını giyen Hamit Altıntop yarınki zorlu maçta rakip hakkında önemli ipuçları verdi. Alman Milli Takımı’nı çok iyi tanıyan Real Madrid’li yıldız, Ay-Yıldızlılar’ın Panzerler’in orta alanda yaşadığı problemi fırsata çevirmemiz gerektiğini söyledi. Hamit Altıntop, “Olabildiğince hızlı ve kalabalık bir şekilde atağa çıkmamız gerekiyor. Orta alandaki sıkıntılarını iyi değerlendirmemiz lazım. Klose, Mesut ve Gomez’e çok dikkat etmeliyiz. Özellikle hücuma çıkarlarken, çok etkili oluyorlar. Ancak bizim de silahlarımız var. Herşeyden önce çok rahatız. Kazanıp, rakibe ilk yenilgisini tattırmak istiyoruz, bunu yapacak güce de sahibiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Mesut da bizi istiyor’

Hamit Altıntop, Mesut Özil ile ilgili de konuşup, “Çok farklı duygular içinde. Her ne kadar Almanya forması giyse de her zaman kendini Türk gibi hissettiğini söylüyor. Bu karşılaşmanın, Berlin’deki ilk maçtan daha zor geçeceğini belirtti. Onun da tek isteği Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na gitmesi. İki Real Madrid’li oyuncunun milli takımda rakip olması da bize ayrı bir heyecan veriyor” yorumunda bulundu.

YORUM YAZ