MENÜ

3 büyük takımı da tutmuş

Türk futbolunun efsanesi kalecisi Rüştü Reçber'ın eşi Işıl Reçber, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

3 büyük takımı da tutmuş

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber: 'Oğlumuz Burak doğduğunda Rüştü, Beşiktaş'a transfer olmuştu. Bu nedenle oğlumuz çok koyu Beşiktaşlı

Gaziantep maçındaki performansıyla Beşiktaş'ta bir kez daha 'günün adamı' olan ve sözleşmesinin uzatılması planlanan Rüştü Reçber'in veliahtı şimdiden hazır... Tecrübeli file bekçisinin 4 yaşındaki oğlu Mehmet Burak Reçber, ileride Beşiktaş'ın kalecisi olmayı planlıyor.

OĞLUM KALECİ OLMASIN
Bu iddianın sahibi ise Rüştü'nün eşi Işıl Reçber... Dün F.Bahçeli Alex'in eşi Daiane ile birlikte Show TV'de yayınlanan 'Saba Tümer ile bugün' adlı programa katılan Işıl Reçber, '4 yaşındaki oğlumuz kaleci olmak istiyor. Hatta şimdiden 'Beşiktaş'ın kalecisiyim' demeye başladı. Oğlumuz doğduğunda Rüştü, Beşiktaş'a transfer olmuştu. Şimdi çok koyu Beşiktaşlı... Ama ben kaleci olmasını istemiyorum. Orta saha olsun, forvet olsun ama kaleci olmasın. çünkü kaleciler dört duvar arasında yapayalnız gibi. Direkler yakın gözüküyor ama değil' dedi.

KÜÇÜKKEN G.SARAYLI'YDIM
Rüştü Reçber ile tanıştığında 17 yaşında olduğunu söyleyen Işıl Reçber şunları söyledi: 'Rüştü ile pizzacıda tanıştım. Tanıştığımda Antalyaspor'dan F.Bahçe'ye transfer olmuştu. Yaşım küçüktü, ilişki istemiyordum. 2 sene görüştük sonra ilişkimiz başladı. Ben başta çok ürktüm çünkü futbolcuydu. Ama kendisini çok iyi ifade etti, Ben de ikna oldum. Aileme söyleyemedim; gazetede manşet olunca öğrendiler. Annem çok tepki gösterdi. Ama nişanlandık. Tanıştığımızda G.Saraylı'ydım. Rahatsız oldu.

FANATİĞİM

Bir G.Saray-F.Bahçe derbisi için iddiaya girdik. 'Hem Fener kazanır hem de sen gol yemezsen Fenerli olurum' dedim. Maçı 4-0 Fener aldı. Şimdi ise Beşiktaşlı'yım. Çarşı'ya üye olmayı bile düşünürüm. Hatta onlardan daha fanatiğim. Maça giderken güzel giyiniyorum. Ama aslında benim Çarşı'nın içinde olmam lazım. Artık Beşiktaş'tan başka takım tutmam'

Kaynak: Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ