MENÜ

'Panzeri de vuracağım'

Süper Lig'de bu sezon da fırtına gibi esen Burak Yılmaz, gollerine Almanya karşısında devam edeceğini söyledi. Trabzonlu yıldız, 'Atarsam ve kazanırsak hayatımın golü olacak' diye konuştu.

'Panzeri de vuracağım'

A Milli Takım’ın yıldız forveti Burak Yılmaz dev maç öncesi FANATİK’e konuştu. Trabzonlu golcü, Almanya ile cuma günü oynayacağımız kritik karşılaşma hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kariyerinde birçok kez rakip fileleri havalandırdığını söyleyen başarılı oyuncu, “Kariyerimde birçok gole imza attım. Hepsinin ayrı bir önemi var. Şimdi Almanya ile tarihi bir maça çıkacağız. Eğer bu karşılaşmada fileleri sarsarsam ve kazanırsak hayatımın golü olur. Ancak çok ciddi ve dişli bir rakiple oynayacağımızın farkındayız. Şu ana kadar yenilgi yüzü görmediler. Alacağımız bir galibiyet tüm dikkatleri tekrar üzerimize çekmemizi sağlayacak ve bize ikincilik yolunda büyük bir avantaj sağlayacak. Ben gol atıp, tarihe geçmek istiyorum ama puan almamız bundan daha önemli” dedi.

Haberin Devamı

Selçuk İnan faktörü

Bordo-Mavili forma altında Eskişehirspor ağlarını iki kez sarstıktan sonra, Galatasaray’a transfer olan Selçuk İnan ile oynaması durumunda daha çok gol atabileceğini belirten Burak, Ay-Yıldızlı ekipte eski takım arkadaşı ile tekrar yanyana oynamanın keyfini sürecek. Burak’ın Kazakistan’a attığı ilk golün asistini de Selçuk İnan yapmıştı. Yıldız oyuncu, sezon başında bazı Alman kulüplerinin kendisiyle ilgilendiğini söyleyip, “Bunları ciddi olarak düşündüm ama Trabzon’da kaldım” ifadesini kullandı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ