MENÜ

Löw: Size 1 iyi, 1 kötü haberim var

Alman Milli Takımı'nın teknik patronu Löw, cuma günü 21.30'da Arena'da oynanacak tarihi karşılaşma öncesi Haber Müdürümüz Mehmet Demircan ile keyifli bir telefon görüşmesi yaptı.

Löw: Size 1 iyi, 1 kötü haberim var

Almanya ile Arena’da oynayacağımız karşılaşma Ay-Yıldızlı ekibimiz için ‘tarihi’ önem taşıyor. Grubu 2. sırada bitirmek için Hiddink şöyle bir plan yaptı: Cuma günü Almanya’dan 1, salı günü Azerbaycan’dan 3 puan... Milli Takım’ın hocası bu 4 puanın Belçika’nın önünde bizi Play-Off’a taşıyacağını söylüyor. Peki ama rakip ne düşünüyor? Haber Müdürümüz Mehmet Demircan, dün Almanya’nın en yetkili ismi, teknik patron Löw ile telefonda görüştü. İşi erken bitirmenin rahatlığıyla son derece keyifli olan Löw, “Hoca bizi fazla zorlama... İkimize de birer puan yeter!” diyen Demircan’a şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

Sana bir kötü bir de iyi haberim var... İlk önce kötü haber; Türkiye’yi yeneceğiz. Şimdi de iyi haber; Belçika’yı da yeneceğiz...

Türkiye renk katıyor

Löw sözlerine şöyle devam etti: Türkiye’nin 2012 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne katılmasını istiyorum ve diliyorum... 2008 Finalleri’nde gördüğüm o coşkuyu hâlâ unutmuş değilim. Türkiye gibi bir futbol ülkesi, her büyük turnuvaya renk katıyor. O muhteşem seyircisi ile şampiyonaya ayrı bir hava kattı. Türk takımını izleyenler büyülendi, çünkü Türkiye gerçekten bütün maçlarında savaştı, son dakikalarda bile birçok karşılaşmanın seyrini değiştirdi. İşte bu nedenle Türkiye’nin finallere kalmasını çok istiyorum. Ancak cuma günü sahada bunun için bir şey yapamayız. Çünkü biz Alman Milli Takımı’yız. Sahaya her zaman kazanmak için çıkarız.

Haberin Devamı

Mehmet Demircan

YORUM YAZ