MENÜ

İşte Terim'in giyim sırları!

Teknik direktörlüğü kadar giyimiyle ve stiliyle de beğeni kazanan Fatih Terim, New York'ta moda eğitimi gören kızı Buse'nin blogu 'buseterim.blogspot.com'a giyim tarzıyla ilgili merak edilenleri anlattı. İmparator ayrıca giyim odasını da blogu takip edenlerle paylaştı.

İşte Terim'in giyim sırları!

Fatih Terim... Türk futbolunun fenomenleri arasında yer alan tecrübeli çalıştırıcı, hemen her şeyiyle gündeme gelen bir isim. İmparator’un en önemli özelliklerinden biri de her zaman şık olması. Başarılı teknik adam, bu konuda merak edilenleri, ABD’nin New York kentinde moda eğitimi gören kızı Buse Terim’in blogu olan ‘buseterim.blogspot.com’ okuyucularıyla paylaştı. Kızının sorduğu sorulara içtenlikle yanıt veren Terim, hem kendi tarzından bahsetti, hem de önerilerde bulundu. Tecrübeli teknik adam, dolabında kendisi için en önemli parçanın gömlekleri olduğunu söylerken, “Ardından ayakkabılarım ve pantolonlarım gelir. Her rengi severim ve giyerim ancak genelde koyu renkleri tercin ederim. Gömlekte ise mavi rengi severim. Ayrıca özellikle koyu elbise ve kabanda hoş durduğu için renkli atkılar kullanırım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Her bayanın tarzı olmalı’

Fiorentina’yı çalıştırdığı dönemde Floransa’daki butik bir mağazadan alışveriş yaptığını belirten Fatih Terim, “Gerekli her şeyi oradan alırdım. Hazır ürünler de vardı, kişiye özel dikim de yapılıyordu. Halen oradan bazı şeyler diktiriyorum. Özellikle şu markaları tercih ediyorum diyemem. Beğendiğim bir şey olursa, herhangi bir yerden alırım” diye konuştu. Terim, kızının sorusu üzerine kadınlara giyim konusunda tavsiyelerde bulunarak, “Her bayanın her şeyden önce bir tarzı olmalı. Kendine ne yakışıyor bilmeli. Önemli olan ne istediğidir kişinin. Beğendirmek için mi giyiniyor, kendi beğendiği için mi giyiniyor? İnsanın kendi sevdiği beğendiği keyif aldığını başkaları da beğenir. Aşırı olan herşeyden kaçınmalı bayanlar. Makyaj dahil” dedi. Başarılı teknik adam, erkeklerin işinin daha kolay olduğunu çünkü çeşidin az olduğunu belirtti. Terim, erkekler için en önemli şeyin ayakkabı olduğunu söyleyerek, “Temiz, boyalı ve şık ayakkabılar erkekler için önemli bir aksesuar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Parmak arası giymem’

İmparator, “Asla giymem diyeceğiniz bir şey var mı?” sorusuna ise, “Parmak arası terlikten hoşlandığım söylenemez. Ben giymem. Ayrıca yuvarlak yaka şeyler giymeyi de sevmem” cevabını verdi. Terim, kendisi için şıklığın da rahatlığın da önemli olduğunu belirtirken, sözlerini şöyle tamamladı: “Ben bu blogu çok beğenerek takip ediyorum. Herkese de takip etmesini öneriyorum. Bu blogda yer alma şansı tanıdığınız için teşekkür ederim. Bu arada blog sahibi olarak giyinme odamı açma kıyağımı da unutmazsanız sevinirim.”

YORUM YAZ