MENÜ

"Babamızın parasıyla araba almıyoruz!"

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan önemli açıklamalar yaptı.

"Babamızın parasıyla araba almıyoruz!"

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi yayın organı olan Tam Saha Dergisi’ne de röportaj veren başarılı oyuncu, “Ben hiçbir zaman bir şeylerden korkup kaçacak, gidecek bir insan değilim. Hayatım boyunca cesaretli ve yürekli davrandım. Artık Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme zamanımın geldiğini düşündüm. Kendi şansımı denemek istedim. Türkiye’den de olabilecek en iyi şekilde ayrıldığımı düşünüyorum. Herkese saygılı bir şekilde veda ettim. Kulübüme de yüklü bir bonservis bedeli kazandırdım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Başkalarına böyle yapmasınlar’

Sarı-Kırmızılı taraftarlara biraz tepkili olduğunu belirten Arda, “Benim bir kırgınlığım var. Galatasaray seyircisine sesleniyorum, başkalarına da böyle yapmasınlar. O ıslıkladıkları adam, kulübe en çok bonservis bedeli getirerek takımdan ayrıldı, İspanya Ligi’ne gitti! Biz 50 bin Dolarımızı alamazken, yabancılar helikopter bakıyordu. İsterdim ki Galatasaray Kulübü’nden de bir yönetici plaket versin. İnsan bekliyor tabii, hele de yabancıları görünce” dedi.

‘Avrupa hep hayalimde vardı’

Teknik direktör Fatih Terim’in gelişiyle birlikte Galatasaray’da kaldığı gibi hava oluştuğunun belirtilip, daha sonra nasıl Atletico Madrid’e gittiğinin sorulması üzerine yıldız oyuncu, “Ben her zaman için Galatasaray’da kalmaktan yanaydım ama Avrupa hayalim de vardı. Sonunda olaylar bu şekilde gelişti. Fatih Hoca ile telefonla da görüşüyoruz. Takım Madrid’e geldiğinde de görüştük. Bayramda da aradım, konuştuk. Benim Fatih hocaya sevgim ve saygım sonsuzdur. Arada kırgınlık gibi bir durum kesinlikle hissetmedim” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ