MENÜ

Şölen başladı

Manisaspor maçında Saracoğlu'nda bayanlar ve çocuklar vardı, tribünde dün bayrağı erkekler devraldı. Kadıköy'de taraftarlarıyla buluşan Fenerbahçe, ligin flaş takımı Belediye'yi festival gibi bir ortamda devirdi.

Şölen başladı

Kadıköy dün eski günlerdeki gibiydi... 3 Temmuz’da patlak veren şike operasyonu sonrasında futbolseverlerin tadı kaçmış, özellikle Fenerbahçe’de sinirler gerilmişti. Shakthar Donetsk mücadelesinde çıkan olaylar sonrasında da Sarı-Lacivertliler, TFF tarafından cezalandırılmıştı. Orduspor maçını boş tribünler önünde oynayan, Manisaspor sınavında da tribünlerinde kadın ve çocukları ağırlayan Fenerbahçe, dün tam anlamıyla taraftarlarıyla bütünleşti. Maça saatler kala stadı dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar, takımlarına destek verdiler ve galibiyette önemli rol oynadılar.

Haberin Devamı

Baroni krizi bitirdi

Takımın zaman zaman oyundan düştüğü ve kötü futbol sergilediği ilk yarıda tezahüratlarıyla oyuncuları ateşlemeyi bilen ‘12. Adam’, ikinci yarıda üst üste gelen gollerle 3 puanın mutluluğunu yaşadı. Mücadelenin son anlarında ise İstanbul Büyükşehir Belediye’nin üst üste gelen golleri statta buz gibi soğuk rüzgâr estirdi. Ancak Cristian Baroni, son dakikada gecenin perdesini kapatan golü atınca Kadıköy yine bayram yerine döndü ve Fenerbahçeliler Kadıköy’den mutlu ayrıldı.

YORUM YAZ