MENÜ

Milli mesai yarın başlıyor

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde gruptaki son 2 maçında İstanbul'da 7 Ekim Cuma günü Almanya, 11 Ekim Salı günü de Azerbaycan ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarına yarın start verecek.

Milli mesai yarın başlıyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink tarafından belirlenen 28 kişilik aday kadroya davet edilen futbolculardan kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayanlar bu akşam saat 17.00’den itibaren İstanbul Swissotel’de bir araya gelmeye başlayacak.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı ekip ilk çalışmasını ise yarın saat 18.00’de, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda yapacak.

Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılım için büyük önem taşıyan bu iki karşılaşma öncesinde ilk basın toplantısını, iki futbolcunun da katılımıyla yarın saat 12.00’de Swissotel’de düzenleyecek. Hollandalı teknik adam, 6 Ekim Perşembe günü ile 10 Ekim Pazartesi günü de birer basın toplantısı daha yapacak. Bu toplantılara birer milli futbolcu da eşlik edecek.

Türk Milli Takımı’nın, Türk Telekom Arena’da 7 Ekim Cuma günü Almanya ile yapacağı karşılaşma saat 21.30’da, 11 Ekim Salı günü Azerbaycan ile oynayacağı müsabaka ise saat 20.00’de başlayacak.

YORUM YAZ