MENÜ

Kadiköy Belediyesi çalışıyor!

Galatasaray ve Trabzonspor'u deviren Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ilk yenilgisini Kadıköy'de tattı. Turuncu-Lacivertli ekip kaybettiği 3 puanın dışında, yenilmezlik unvanına da veda etti.

Kadiköy Belediyesi çalışıyor!

Sezona öyle bir başlangıç yaptılar ki, önce evlerinde Galatasaray’ı (2-0), ardından da deplasmanda Trabzonspor’u (1-0) hüsrana uğrattılar. Tek puan kayıplarını, ligin 3. haftasında Orduspor’a karşı 1-1 berabere kalarak yaşadılar. Dün akşamki rakipleri Fenerbahçe’yle, Şükrü Saracoğlu’nda, 10 kişi kalmasına rağmen 1-1 berabere kalan Manisaspor’u ise deplasmanda 2-0 yendiler... Herkes Büyükşehir Belediyespor’dan dün akşam, bir başarılı sonuç daha bekliyordu. İlk yarıda iyi de oynadılar. Ancak ikinci yarının başında Miroslav Stoch’un açtığı perdenin ardından gelen gollere engel olamadılar. Süper Lig’in zirvesindeki Büyükşehir Belediyespor, dün puan cetvelinde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe karşısında sahadan 4-2 mağlup ayrılırken, liderlik koltuğunu da Sarı-Lacivertliler’e devretti.

Haberin Devamı

Webo yine boş durmadı

Bu arada Büyükşehir Belediye’nin sezon başında İspanya’nın Mallorca takımından transfer ettiği Kamerunlu futbolcu Pierre Webo dün akşam da boş durmadı. Galatasaray, Trabzonspor ve Manisaspor ağlarını 1’er kez havalandıran golcü oyuncu, dün takımının 2 golünün altına imza attı. Bu çabasına rağmen takımına puan kazandırmayı başaramayan Kamerunlu golcü, 5 golle Süper Lig’de gol krallığı yarışında ilk sıraya yerleşti.

YORUM YAZ