MENÜ

Samsunspor'a şok haber!

Karadeniz ekibi dün Selim Teber'den gelen haberle yıkıldı. Trabzonspor maçında sakatlanan yıldız oyuncunun sağ ayak çapraz bağlarında kopma olduğu ve devreyi kapattığı öğrenildi

Samsunspor'a şok haber!

Ligin yeni takımlarından Samsunspor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Trabzonspor maçında sakatlanan takımın yıldız ismi Selim Teber’in devreyi kapattığı öğrenildi. Sağ ayak çapraz bağlarında kopma olduğu belirtilen tecrübeli futbolcunun tedavisine Almanya’da devam edeceği, 4 aydan önce de sahalara dönemeyeceği ifade edildi. Manisaspor maçı öncesi bu beklenmeyen gelişme ile teknik direktör Vladimir Petkoviç’in morali alt-üst olurken, “Bu futbolcumuzun yerine şans vereceğimiz oyuncumuz da elinden geleni yapacaktır. Selim takım için önemliydi ama elimizdeki imkanları kullanacağız” dedi. Ligin yeni takımı olmalarına rağmen başarılı sonuçlar aldıklarını da kaydeden Boşnak hoca şunları söyledi:

Haberin Devamı

‘Daha iyi olacağız’

“İlk 4 haftada şampiyonluğa oynayan Galatasaray ve Trabzonspor gibi iki güçlü rakiple oynamamıza rağmen 5 puan toplamayı başardık. Yeni kurulmuş bir takımız. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızdan şüphem yok. Taraftarlarımızın önünde Manisaspor’u da yenerek, yolumuza devam etmenin hedefindeyiz.”

M.Ali Sabuncu

YORUM YAZ