MENÜ

İşte Guti gerçekleri

Siyah-Beyazlılar'daki geleceği merak konusu haline gelen Guti Hernandez hakkında çok şey konuşuldu, çok şey yazıldı. Olayın gerçek yüzünü ise teknik direktör Carvalhal, sadece FANATİK'le paylaştı

İşte Guti gerçekleri

Stoke City maçı sırasında İspanya’da olan Guti Hernandez’le ilgili gerçekleri, sadece FANATİK ortaya çıkardı. Hakkında çok şey yazılan ve çizilen Guti ile ilgili gerçekleri, Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal açıkladı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Carvalhal’ın sözleri: “Kamp dönüşü takımla yaptığım toplantıda, ‘Bizi olumsuz olarak ne etkiler?’ diye sordum. Oyuncuların bana verdiği bilgilerde, Bernd Schuster’in takımı resmen böldüğü ve Guti ile Quaresma olmak üzere yabancılara ayrıcalıklı davrandığı belirtildi. Sonrasında oyunculara, ne zaman isterlerse benimle görüşebileceklerini söyleyerek, ‘İzin günlerinizde istediğinizi yapabilirsiniz. Ancak idmana 1 saat kala tesise gelmeyen, gelip de istediklerimi yapamayan, takıma giremez’ dedim ve herkesle anlaştık.”

Haberin Devamı

‘Alay eder gibi geldiler’

“Bu toplantıların olduğu günün sabahında Guti ve Fernandes, izinli günlerinde sabaha kadar eğlenmişler. Alay eder gibi idmana geldiler. İkisi de uyur gezer haldeydi. Çalışma bitiminde Fernandes özür diledi ama Guti, bir şey yokmuş gibi devam etti. Sonrasında ona, ‘Düzelene kadar takımda yoksun’ dedim. Stoke maçı öncesi iyi durumdaydı ama yüzde 100 hazır olmadan onu almak istemedim. Bunu anlayışla karşıladı ve izin alıp İspanya’ya gitti. Sanırım her şeyin farkında. Ancak aynı şey tekrarlanırsa, herkes gibi formayı rüyasında görür.”

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ