MENÜ

Dev buluşma

Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos ve Olympiakos'un katılacağı '2 Nations Cup 2011' bugün başlıyor. İki komşu ülke takımları, Abdi İpekçi'de Euroleague öncesi son provasını yapacak

Dev buluşma

Türkiye ve Yunanistan’ın dev takımları ‘2 Nations Cup’ta karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos ve Olympiakos, bugün ve yarın Abdi İpekçi’de düzenlenecek olan turnuvada, Euroleague öncesi kozlarını paylaşacak. Efes coachu Ufuk Sarıca, böyle bir organizasyonda yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirirken, “İki komşu ülke dostluk ve kardeşlik anlamında sahada yer alacak. Maçların da üst düzeyde geçeceğini düşünüyorum” dedi. Fenerbahçe Ülker coachu Neven Spahija, turnuvayı düzenleyenleri kutladığını belirterek, “Dürüst olmak gerekirse bizim için en iyi zaman değil, ama yine de böyle bir turnuvada yer almak bizi mutlu ediyor. 7 günde 4 maç yaptık ve yorgunuz. Sakatlarımız da var. Sakat olan Marko Tomas’ın durumuna göre yeni bir transfer yapabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

CNN Türk’ten naklen

Olimpiakos Başantrenörü Dusan Ivkoviç de, “Bu turnuva iki komşu ülkeyi daha da yakınlaştıracaktır. Güzel bir organizasyon olduğunu söyleyebilirim” ifadesini kullandı. Son Avrupa Şampiyonu Panathinaikos’un çalıştırıcısı Zeljo Obradoviç ise, “Bu turnuvada olmaktan dolayı mutluyuz. Gerçekten çok doğru adımlar atıldı. Turnuvaya genç takımların da katılıyor olması çok güzel” diye görüş bildirdi. Abdi İpekçi’de düzenlenecek olan turnuvada bugün 18.30’da Anadolu Efes-Panathinaikos, 21.00’de ise Fenerbahçe Ülker-Olympiakos maçları oynanacak. Müsakabar CNN Türk’ten naklen yayınlanacak.

YORUM YAZ