MENÜ

Mehmet Kızıl takıma güveniyor

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı ve Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Legia Varşova'yı eleyeceklerini dile getirdi.

Mehmet Kızıl takıma güveniyor

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı ve Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Legia Varşova maçından turu geçecek bir sonuçla ayrılacaklarını belirterek, "Turu geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Asbaşkan Mehmet Kızıl, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacakları Legia Varşova maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Takımı, FC Minsk ve Legia Varşova karşılaşmalarında yalnız bırakmayarak sonuna kadar destek olan Gaziantepspor taraftarına teşekkür eden Kızıl, "İnanıyorum ki her geçen gün takımına daha fazla sahip çıkan ve desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza mahcup olmayacağız ve Legia Varşova karşısında turu geçerek, 4 Ağustos Perşembe akşamı tüm taraftarlarımızla beraber şehirde tur atarak bu sevince ortak olacağımıza yürekten inanıyorum. Camiamızla, yönetimimizle, Futbolcularımızla ve Taraftarlarımızla hep beraber Avrupa yolunda sonuna kadar devam etmek en büyük arzumuz olacaktır. Burada alacağımız başarılar, şehrimizin tanıtımında çok büyük bir rol oynayacaktır." diyerek sözlerine devam etti.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLERİMİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKTIR

Takıma yeni katılan transferlerin güç katacağına inandığını ifade eden Kızıl, "Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki; bu sezon yaptığımız en büyük transfer geçen yıl sezonu 4. sırada bitirerek kamuoyunun takdirini toplayan takımımızın kadrosunu koruyabilmektir" dedi.

Yönetim ve teknik ekip olarak yeni sezonda da bu başarıların devamını getirebilmek ve genç dinamik bir kadro oluşturmanın çabası içinde olduklarını ifade eden Mehmet Kızıl, "Bu hedefler doğrultusunda iki genç ve tecrübeli oyuncuyu kadromuza kattık. Rusya’nın Anzhi takımından transfer ettiğimiz 23 yaşındaki genç forvet Arafat Djako ve İsviçre’nin Neuchatel Xamax takımından transfer ettiğimiz 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gilles Binya, umuyorum ki en kısa zamanda uyum sürecini atlatarak takımımıza faydalı olacaklardır" diye konuştu.

ARAFAT DJAKO İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Gaziantepspor’un Rusya’nın Anzhi takımından transfer ettiği Togolu genç milli forvet Arafat Djako, bugün Celal Doğan Tesisleri’nde yeni takım arkadaşlarıyla birlikte ilk çalışmasını yaptı.

Diğer transfer Gilles Binya’nın ise 2 Ağustos Salı günü kente gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ