MENÜ

Diyadin: Oyuncularıma güveniyorum

Orduspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, yabancı transferlerin kalitesine güvendiklerini söyledi.

Diyadin: Oyuncularıma güveniyorum

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Orduspor’un teknik direktörü Metin Diyadin, yabancı transferlerin kalitesine güvendiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Diyadin, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Transfer edilen yerli ve yabancı oyuncuları yakından tanıdığını ifade eden Diyadin, "Özellikle yabancı oyuncuların tamamını önceden takip ederek transfer ettik. Yabancı transferlerimizin kalitesine güveniyoruz. Bu oyuncuları alırken her şeyden önce kariyeri ile ekonomik durumlarına baktık ve bütçemize uygun olanları transfer ettik. Yerli oyuncuların çok pahalı olması ve yabancı oyuncuların fiyatlarının biraz daha bütçemize göre olması bu transferleri yapmamızı kolaylaştırdı. Biz Orduspor olarak yabancı hakkımızı sonuna kadar kullanmak istedik." dedi.

Taraftarlara kombine bilet almaları yönünde çağrıda bulunan Diyadin, "Biz teknik heyet ve yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımız da kombine bilet alarak takımına sahip çıkmalıdır. Süper Lig’de her maçta tribünleri dolu görmek istiyoruz. Bizi taraftarlarımızın sonuna kadar destekleyeceğine inanıyoruz. İnşallah Orduspor için çok güzel bir lig bizi bekliyor. Bunun tadını hep birlikte çıkaralım istiyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ