MENÜ

"Aktif görev almayı düşünmüyorum"

Her fırsatta, "Bir gün mutlaka Altay'a döneceğim" diyen Türk futbolunun dev ismi Mustafa Denizli'nin, siyah-beyazlı ekibin 2. Lig'e düşmesinin ardından, "O günler yaklaşıyor" sözleri camiada büyük heyecan yarattı.

"Aktif görev almayı düşünmüyorum"

Medyaya "Önümüzdeki hafta İzmir'e gelip temaslarda bulunacağım" şeklinde açıklama yapan Denizli'nin çıkışı, "Altay'a başkan mı olacak?" sorusunu gündeme getirirken, yıllarca formasını giyip kaptanlığını yaptığı siyah-beyazlı ekibin zor günleri atlatıp layık olduğu yere dönmesi için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurgulayan ünlü futbol adamı, "Başkan, sportif direktör veya teknik direktör olarak görev almayı düşünmüyorum. Yol haritasının belirlenmesinde katkıda bulunacağım" dedi.

Altay'ın tarihinde ilk kez 2. Lig'de yer alacak olmasının, siyah-beyazlı renklere gönül verenlere "dünyanın sonu" gibi geldiğini vurgulayan Mustafa Denizli, "Önemli olan üç yıl sonra kutlayacağımız 100'üncü yılımızı 2. Lig'de geçirmemek. Gereken kişilerle oturup toplantılar yapacağız. Bu camiaya ömrünü vermiş Altaylılarla, kulübümüzü geldiği kötü noktadan kurtarmak için fikir üreteceğiz. Ortaya bir çözüm formülü çıkarmak için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Ancak teknik adam veya başkan olarak görev alma gibi bir düşüncem kesinlikle yok" diye konuştu.

Beşiktaş'a sportif direktör olarak döneceği iddia edilen Denizli'nin, futboldaki birikimlerini Altay'ın hizmetine sunacak olması siyah-beyazlı camiaya moral verdi. Mustafa Denizli ile konuşmadıklarını belirten Başkan Ahmet Taşpınar, eski başkanlardan Nafiz Zorlu'nun şirketleşme formülünü desteklediğini açıkladı. Zorlu'nun mantıklı bir model ortaya koyduğunu belirten Taşpınar şunları söyledi:

"Nafiz Bey'in fikrini tartışmak lazım. Bunun dışındaki yaklaşımlara yorum yapmıyorum. Koltuk sevdalısı olmadığımı yüksek sesle söyledim. Niyetli olan varsa, listesini, planını yapıp ortaya çıkmalı."

ULAŞ SAĞ - İZMİR / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ