MENÜ

Fener maçı kaç kaç?

İzmir Atatürk Stadı'nda herkes birbirine aynı soruyu soruyordu... Kulübeye her gelen Bordo-Mavili futbolcu, Karabük-Fenerbahçe karşılaşmasının sonucunu merak ederken, Lugano'nun golü hayalleri yıktı

Fener maçı kaç kaç?

Trabzonspor, Süper Lig’e veda eden Bucaspor karşısında zor anlar yaşarken futbolcuların aklı da Karabük-Fenerbahçe karşılaşmasındaydı... İlk yarıda Burak’ın attığı golle öne geçen ve üstünlüğünü rakibe kabul ettiren Karadeniz ekibinin oyuncuları, oyun her durduğunda soluğu kulübede aldı. Yedek bekleyen takım arkadaşlarına ve hocalarına Fenerbahçe mücadelesinin skorunu soran Bordo-Mavililer, özellikle ilk yarım saatte çok mutluydu.

Haberin Devamı

Karabük’ten gol haberi gelince...

Ancak Karabük’ten gelen Lugano’nun gol haberi, İzmir’de soğuk rüzgarlar estirdi. Oyundaki üstünlüğünü yitiren Trabzonspor, 6 hafta sonra kalesindeki ilk golü de gördü ve soğuk terler dökmeye başladı. Ancak Umut’un golü gecikmedi ve Karadeniz temsilcisi rahat bir nefes aldı. Fenerbahçe kazanmasına rağmen, Bordo-Mavililer’in 90 dakika bitimindeki sevinci görülmeye değerdi.

YORUM YAZ