MENÜ

Altay, İzmir'e buruk veda etti

Bank Asya 1. Lig'de düşmeme mücadelesi yaptığı Kartalspor'la berabere kalan Altay, bu sezon kendi evinde oynayacağı maçları tamamlarken, ligde iç sahada küme düşen Diyarbakırspor'un ardından en başarısız 2. takım oldu.

Altay, İzmir'e buruk veda etti

Ligde Kartalspor’la berabere kalan Altay, düşme hattına gerileyen rakibiyle puan farkını koruduğu 31. haftada maç fazlasıyla 31 puanla 13. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Kartalspor müsabakasıyla kendi evinde bu sezon oynayacağı maçları tamamlayan Altay, bu sezon sahasında oynadığı 16 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Evinde 13 gol atan siyah-beyazlı ekip, kalesinde 20 gol gördü.

Evinde oynadığı maçlarda son galibiyetini 12. haftada Giresunspor karşısında 2-1’lik sonuçla alan Altay, daha sonra Folkart Altay Alsancak Stadı’nda oynadığı 10 maçta 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

2010-2011 sezonu, Altay’ın 2003-2004’ten beri mücadele ettiği Bank Asya 1. Lig’de en kötü iç saha performansını gösterdiği yıl oldu.

Gelecek hafta deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, 33. haftayı maç yapmadan geçtikten sonra son hafta Adanaspor ile deplasmanda mücadele edecek.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ