MENÜ

Altay rahatlamak istiyor

Bank Asya 1. Lig'de pazar günü Kartalspor'u konuk edecek Altay'ın teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Taraftarımızın desteği, futbolcularımızın da gayretiyle Kartalspor'u yenip, rahatlamak istiyoruz" dedi.

Altay rahatlamak istiyor

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Kartalspor maçının kendileri için ligin final karşılaşması olduğunu, Mersin İdmanyurdu deplasmanından aldıkları müthiş galibiyetin ardından Kartalspor’u da yenerek, bu senenin tacını takmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kulüp olarak çok sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade eden Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kartalspor maçını galibiyetle tamamlamamız halinde, diğer sonuçlara göre matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyebileceğiz. Her şeyimizle pazar gününe hazırlanıyoruz. Pazar günkü karşılaşmada Altay’ın büyüklüğüne yakışacak şekilde İzmir’i seven herkesi Folkart Altay Alsancak Stadı’nda görmek istiyoruz. Bu dönemde küskünlük, kırgınlık olmaz. Böyle bir maçta kenetlenmemiz lazım. Bütün taraftarımızın desteği, futbolcularımızın da gayretiyle Kartalspor’u yenip, bunu camiamıza armağan etmek istiyoruz."

Altıparmak, geçen hafta göreve geldiklerinde futbolculardaki en büyük eksikliğin özgüven olduğunu gördüğünü belirterek, "Futbolcular, aldıkları sonuçlar ve bulundukları konum nedeniyle ürkek durumlardı ve sorumluluk almaktan kaçıyorlardı. Takımdaki moral motivasyonu yükselttik. 4 kişilik bir ekip olarak ağabey kardeş ortamını oluşturduk. Pozitifliği takıma yansıtmaya çalıştık. Bu, futbolcular üzerinde doping etkisi yaptı. Mersin İdmanyurdu maçı galibiyeti önemliydi ama sadece 1 maç kazandık. Bu mücadeleyi Kartalspor maçında tekrar göstermek lazım" diye konuştu.

Haberin Devamı

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPTIĞI KULÜBE KARŞI

Kocaelispor’da yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra ilk teknik direktörlük deneyimini Kartalspor’da yapan Mehmet Altıparmak, İstanbul temsilcisini Bank Asya 1. Lig’e çıkarma başarısı göstermişti.

Kartalspor’da çok güzel günlerinin geçtiğini ve müthiş işler yaptıklarını ifade eden Altıparmak, "Kartalspor’la Bank Asya 1. Lig’de çok güzel günlerimiz geçti ama sonuçta profesyoneliz. Kartalspor, kalbimizin bir köşesinde yer alacak ama hafta sonu Altay’ın başarısı için mücadele edeceğiz. Altay’a başarılı olmak için geldik. Hafta sonu Kartalspor karşısında tek hedefimiz galibiyet" dedi.

AA

YORUM YAZ